amadeuvives | projecte
15338
page,page-id-15338,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive
 

projecte

pencil-918449_1280

la missió

La meva missió és despertar la teva empresa  per tal que arribi fins on tu decideixis.

Treballarem el desenvolupament estratègic i la gestió diària. Introduirem pautes estables de treball i aprendrem a gestionar de manera eficaç i eficient tots els recursos disponibles.
L’objectiu és clar, assegurar la viabilitat econòmica, i aconseguir una millora constant en la gestió i els resultats. És a dir, avançar però amb brúixola i destí fixat.
Qualsevol negoci, per petit que sigui, necessita identificar dos aspectes claus que són;
primer, determinar els seus objectius i segon, establir un mecanisme per aconseguir-los.
És imprescindible saber on vols arribar en els pròxims dotze mesos. Si no ho saps, indiscutiblement, quan hagi passat aquest temps, la teva empresa continuarà perduda i movent-se sense un destí fixat. Sense pauta de treball, acabaràs prenent decisions subjectives, segons l’estat d’ànim, en funció del dia a dia o del que faci la teva competència.

l’origen

1
1
SER, FER, TENIR l’origen correcte de la seqüència. Cal SER, (l’ànima del teu negoci), cal FER (treballar en el teu negoci, en lloc de treballar pel teu negoci), i al final TENIR, (aconseguir l’objectiu fixat).
Si la teva manera d’actuar és TENIR, FER, SER (“quant tingui temps, faré uns canvis i llavors tot serà més fàcil,”) vol dir que estàs començant pel final. Tenir és una conseqüència del fer, i el que fas deriva del que ets, és a dir del teu ser. Mai pot ser al revés
Si treballes en les conseqüències, no milloraràs, no avançaràs, però si treballes en l’origen canviaràs els resultats. Actuar en l’origen significa treballar en l’ànima del teu negoci, el teu SER.
qode interactive strata
98

treball conscient

1
1
Si jo mateix m’aplico aquesta cadena, resulta que els teus impostos i obligacions legals, (les nòmines, cotitzacions, comptabilitat…), són una conseqüència directa de la teva activitat, són un efecte, no són una causa i per tant no seran el meu objectiu principal de treball, si ho fes, estaria treballant en els resultats, seria un simple presentador d’impostos i aquesta no és la meva missió. No et preocupis, donaré compliment a totes les teves obligacions, però no seran el centre de la nostra relació.

identitat

1
Amadeu Vives porta a terme seva missió de desenvolupament i gestió mitjançant la direcció de CONSULTORS.CAT i GESTOR ONLINE.  Compagina aquesta tasca amb la de professor associat d’economia i organització d’empresa a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, així com la impartició privada de formacions en temes fiscals i laborals.
Tutoritza la posada en pràctica del curs “Les lleis de l`èxit empresarial” de Daniel Gabarró, i col·labora amb l’Oficina Tècnica del projecte SINERGIA de l’associació de federacions de persones amb discapacitat física i orgànica MESTRAL –COCEMFE TARRAGONA, que pretén la inserció laboral de les persones discapacitades.
La seva idea de proporcionar un servei útil el va portar a desenvolupar de forma exclusiva el sistema de treball “pla activa’t” en les vessants premium, smart i on-line. Els bons resultats el van portar un temps més tard i en col.laboració amb l’empresa “forevents” a readapatar el pla activa’t al sector de la restauració, introduint els apartats de gestió de cuina i sala als ja existents d’estratègia i gestió.

Interessat per la globalitat i les noves maneres de treballar que ens ofereixen les noves tecnologies va crear el sistema d’assessorament gestor on line. Un projecte portat a la pràctica mitjançant la col.laboració de l’empresa Quipu Ap, s.l. amb seu a Barcelona.

????????????????????????????????????
open-book-585864_1280

currículum

En l’àmbit curricular compta amb els estudis Graduat Social, els de Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals en les especialitats d’Higiene Industrial i Seguretat en el Treball per l’entitat Business Technology & Consulting de la Universitat de Vic, els de tècnic especialista en la implantació de la protecció de dades a l’empresa, a més de diverses formacions d’especialització en Dret del Treball, Tributació Pràctica i Dret Processal Laboral.
Forma part de l’Il.ltre Col.legi oficials de Graduats Socials de Tarragona, d’on ha estat receptor de la Medalla al mèrit professional l’any 2008 en la categoria de bronze, amb motiu de complir quinze anys de col.legiació ininterrompuda.
El seu objectiu, que els clients valorin i aprofitin les eines que els facilita.
Si vols una orientació o necessites ampliar informació de qualsevol tipus,  fes-ho mitjançant l’apartat de contacte, no ho dubtis, rebràs l’atenció que el teu negoci mereix !